A transzikat miért nem definiálják skizofrénekként? Miért nem lehet nevén nevezni azt, ami?
11#
Egy szellemi rendellenességet úgy kezelni,hogy megcsonkítják,hormon kezelik a testet?Meredek.
Rengeteg testképzavaros ember van, vannak akik barbie babára akarnak hasonlítani, vannak, akik egy kígyóra.
Mindegyiküknél szellemi problémák vannak és aszerint kellene kezelni, nem a testet csonkítani.
12#
Ez nem transzfóbia (mert akkor lehetne Barbie-fobia meg kígyóember fóbia is ha már itt tartunk).
12-nek szimplán igaza van, értelmezni kéne amit leírt..
15. Van az is nálatok.
Abban van csak igaza, amit leírtam: aszerint kezelik, de ő a kezelést a transzfóbiája miatt nem tudja feldolgozni.
Nyilván orvosok, pszichológusok és egyéb szakemberek garmadája téved és Gipsz Jakab a gyakoriról tudja a megoldást, aki a szakértelmét transzfób fröcsögésekből merítette innen és onnan.
A ti transzfób és homofób társadalmatoknak volt rá több mint 100 éve, hogy alternatív megoldást találjon és amit találtatok azok között volt koncentrációs tábor, kémiai kasztrálás, sokkterápia (ami során rengeteg ember elhalálozott, öngyilkos lett stb.), "be van tiltva" és hasonló finomságok.
Most azokon van a sor, akik nem az ellenérzéseikre alapozva kezelnék ezeket a problémákat és láthatóan jobban működnek, mint a ti alternatíváitok.
Te neked valami olyan betegséged van, hogy mindenki aki nem transz, vagy meleg, az transzfób, vagy homofób szerinted?
És emiatt habzó szájjal már mindenki háborús bűnös meg elektrosokk párti?
Valami nálad sem stimmel a toronyban, ne haragudj.
19. Nem írtam ezt és a szám sem habzott. De az egy tény, hogy a transzfób társadalmak már kaptak esélyt arra, hogy megoldást találjanak és azokat találták, amiket írtam.
Amúgy meg nem gondolom túl negatív szavaknak a transzfób és homofób kifejezéseket. Néha szimplán a laikus szinonimájaként is használom (laikus meleg és transz témában). Ez nem az amerikai twitter azért, hogy meg kéne sértődni rajta. Sok szempontból szerintem én is transzfób vagyok, de lehet homofób is. Sőt láttam olyat, hogy egy transz más transzot transzfóboz (mondjuk az USA, de Blaire White gyakran megkapja, hogy ő transzként transzfób).
Na mindegy, a lényeg, hogy nem kell annyira traumatikusan megélni, hogy letranszfóboztalak. Nem tartalak háborús bűnösnek és az emberek egy része sem tehet arról, hogy milyen kultúrában és történelmi korban élt. Chill.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!