Ezt hogyan kezelhetném?
Figyelt kérdés
Van egy munkatársam, akivel összebarátkoztunk már kettő éve.
Nagyon jól megvagyunk, csak a múltjáról nem beszél, amit elfogadtam és tiszteletben tartok.
Viszont újonnan azon parázik, hogy faggatni fogom a múltjáról. Tegnap odamentem hozzá, hogy valamit mondjak neki, de félrehallotta és azt hitte, hogy azt kérdezem, hogy miért titkolózik ennyire. Elkezdett ordibálni velem és sírt, alig tudtam lenyugtatni.
Nem tudom mit tehetek...
2022. ápr. 14. 16:34
1/1 anonim válasza:
Ha megint azt hisz, faggatnád, mondd el neki, hogy te tiszteletben tartod azt, hogy ő nem akar erről beszélni, nem fogod erőltetni. Ha készen áll rá, majd beszél róla, addig pedig megígéred, hogy nem hozo fel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!