Hogyan kezelhetném okosan ezt a szituációt?
Figyelt kérdés
Rákbetegséggel küzdök, úgy tűnik sikerrel. Ritkán mozdulok ki otthonról, csak kezelésre, laborba, vizsgálatokra járok főként a covid miatt. A hajvesztés miatt kendőt, sapkát viselek a paróka nem jön be. A gondom az, hogy összefutok ismerősökkel,akik nem tudják mi van. Hogyan lehet normális, nem bántó stílusban megértetni velük, hogy nem akarok a faggatózásukra beszámolni, hogy mi a helyzet? Úgy vettem észre, hogy mindenki, aki megtudja úgy kezel, mintha holnap már a temetésemre kéne jönnie. Ettől meg kikészülök, mert nagyon pozitívan állok hozzá a betegségemhez, nem vagyok letörve, örülök minden apró sikernek.2021. febr. 25. 21:49
1/2 anonim válasza:
'Csőcske, rákos vagyok, de amúgy minden jól halad, szóval ne nagyon beszéljünk róla, okés?'
2/2 anonim válasza:
Figyu, Béla, én nem hagyom, hogy az életem csak a rákról szóljon, úgyhogy beszélgessünk inkább arról, hogy megy a lányodnak az egyetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!