Ha folyamatosan egy dolgon gondolkodok, akkor az annak a jele, hogy nem bírom feldolgozni?
Figyelt kérdés
A napokban történt egy s más, és egész nap azon pörgök vicc nélkül, semmi masra nem tudok gondolni, a gondolatok 100%-a ebből áll.
Akkor most vmit traumának éltem meg es megakadt a lemez?
Kívülről nézve annyira nem traumatikus....
2022. ápr. 12. 17:49
1/12 anonim válasza:
Ha a napokban történt, akkor azért elég elhamarkodott kifejezés, hogy nem bírod feldolgozni. Mi az az eset?
2/12 A kérdező kommentje:
Semmi komoly. Egy barátomról hallottam olyan hírt amit soha nem gondoltam volna róla.
Így már nem ugyanaz...elég súlyosan csökkent a szememben.
2022. ápr. 12. 17:56
3/12 anonim válasza:
Hát, idő kell, míg megemészted. De egyrészt biztosnak kell lenned benne, hogy igaz, másrészt nem mindegy, hogy mikor történt és azóta hogy változott, végül el kell döntened, hogy így elfogadod-e vagy sem. Ha elfogadod, akkor ne rágódj, ha nem, akkor meg ezt tedd nyilvánvalóvá.
4/12 A kérdező kommentje:
Tutibiztos, ő maga mondta.
Nem fogadom el, de így is ezen kattogok.
Hogy tudnám ezt abbahagyni? Szeretném normálisan folytatni az életet...😅
2022. ápr. 12. 18:02
5/12 anonim válasza:
Ha nem fogadod el, akkor a barátságot meg akarod szüntetni. De ez többéves barátság után nehezen megy neked. Mit követett el, ami ennyire kiakasztott?
6/12 A kérdező kommentje:
Nem többéves barátság.
Álszent. Adja a jótanácsait, amiket maga se tart be.
2022. ápr. 12. 18:12
7/12 anonim válasza:
Akkor végképp nem érthető, hogy ha nem is szereted, akkor mit izgatod magad rajta. Ha nem többéves, akkor még csak csalódásról se lehet beszélni.
8/12 anonim válasza:
Remélem a jó tanácsai miatt elmartál magad mellől másokat….
Így kell annak,aki másra hallgat.
9/12 A kérdező kommentje:
Kinek a jó tanácsai miatt?
Nem hallgattam senkire.
Ahogy rád se :)
2022. ápr. 12. 19:38
10/12 anonim válasza:
Hadd találjam ki, mélyen vallásos feddhetetlen szent életű barátodról kiderült romlottabb,mint valaha gondolnád :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!