Mi a legjobb “csodaszer” erre?
Szóval röviden, történt valami és agresszívan magamnak mentem. Elég mélyek lettek a vágások és hegesedni is fog. Mi a legjobb krém/olaj ami segíti a minél szebb hegesedést?
Negatív kommenteket kérlek hanyagoljátok, így is nagyon rosszul érzem magam miatta.
Pszichiáterhez járok, szüleim tudják, hogy ilyen problémákkal küzdök, viszont mielőtt szólnék nekik, hogy van újabb azelőtt kicsit “szebbé” varázsolnám, mert nem akarom, hogy a mostani állapotában lássák.
Ja és tudom, hogy rossz, 1 év után most estem vissza, mert átkattant az agyam. A bónusz, hogy csak másnap reggel láttam, hogy ez ott van, nem emlékszem arra sem, hogy hogyan és az este melyik szakaszában került oda.
Kinek mi vált be?
Sajnos csodaszer nincsen. :(
Van egy-két krém, amiről az érintettek azt írják, hogy halványítja, de nem tudom, valóban hatásosak-e...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!