Mit tegyek, ha nem tudok beszelgetni, es emiatt nem tudok kapcsolatokat se kialakitani?
A story ott kezdodik, hogy 2017 nyaran megismertem egy lanyt chaten. 8 honapig kinzott lelkileg, a vegere mar enni, aludni se tudtam, es csak meg akartam halni.
Egy addig kreativ, intelligens embert, akinek van erdeklodesi kore es mindenrol tud velemenyt alkotni leamortizalt. Nincsenek azota gondolataim, nem erdekel semmi, es nem tudok semmirol se beszelgetni. Amugy is figyelemzavaros vagyok, de miota megtortek megjobban az lettem. Konkretan semmit se tudok atgondolni.
A lenyeg, hogy mivel nem tudok hosszu gondolatlancokat alkotni, nincs semmirol velemenyem, es nem ugrik be soha semmilyen tema a fejembe, igy beszelgetni se tudok. Se elobe, se neten. Most is ismerkedek egy novel, de mar nem tudok vele mirol beszelni. Azota 1 emberi kapcsolatom sincs, pedig mind elobe, mind neten rengeteg lehetosegem volt. Jarok kozossegekbe (munka, suli), ahol sok hasonlo gondolkodasu, es koru emberrel talalkozok, de semmi. Sokaknak vagyok szimpatikus, de egy ido utan kifullad mindig a kapcsolat. Baromira unom. 4 ev alatt 1 embert se gyujtottem magam melle. 1 valaki keresett egy ideig, de o csak akkor, mikor kerni akart vmit tolem. Nemreg mondtam fel a munkahelyemen, de senkit se erdekelt. Mintha nem is dolgoztam volna ott, annyit se mondtak, h szia. Baromi rosszul esik ez nekem. Mit tehetnek? Pszichiater es pszichologus nem segit, pedig az orszag egyik legjobbjahoz jarok...
Ha nem segít, akkor keress mást, aki helyzetgyakorlatokat ad napi szinten.
Vannak oldalak, ahol véletlenszerűen lehet beszélgetni idegenekkel, kezdj el beszélgetni.
Azt is fontos tisztába tenni, hogy leszámolni azzal a hozzáállással, hogy "az a lány tette ezt veled", "aki 8 hónapig kínzott chat-en". Egyébként miket csinált vagy mondott, tett, ami miatt így érzed?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!