Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi vagyok én???

Mi vagyok én???

Figyelt kérdés
nem tudom pontosan milyen ember vagyok.. nem érzek büntudatot, fájdalmat ha pl valaki meghal.folyton igérgetek de sose tartom be. szeretni nem tudok. maximum utálni tudok. sokszor megbántok másokat de az se érdekel engem, nem keresem az emberek társaságát. egy barátom sincs de nem is kell, nem érzem hogy kellenének barátok. ha valaki megbánt akkor facebookon bosszút állok üzenet formában. mi vagyok én??

2022. ápr. 9. 17:11
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát őszintén szólva...és ide képzelj jó sok negatív jelzőt. És igen, mentálisan nem vagy rendben. Viszont nem gondolom, hogy érdekel más véleménye, úgyhogy nem értem miért írtál ide.
2022. ápr. 9. 17:15
 2/7 anonim ***** válasza:
Az átlagnál egy kicsit érzéketlenebb ember vagy.
2022. ápr. 9. 17:17
 3/7 anonim ***** válasza:

Edgy tini.

Egyébként ezt inkább egy pszichológussal beszéld meg.

2022. ápr. 9. 17:21
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem sem vagy mentálisan rendben. A pszichopaták mutatják ezeket a jeleket, bár ők nagyon jól meg tudják magukat játszani. Én a helyedben felkeresnék egy orvost, aki tud segíteni neked.
2022. ápr. 9. 17:23
 5/7 A kérdező kommentje:
még elfelejtettem mondani hogy magamban beszélek.. szavakat ismételgetek
2022. ápr. 9. 17:23
 6/7 anonim ***** válasza:
esetleg antiszociális?
2022. ápr. 9. 18:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Mi vagy? Selejt, de ilyenekre is szükség van.
2022. ápr. 10. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!