Sírok és szorongok ideges vagyok Mitől lehet?
17/L
Amikor egyedul vagyok elkezdek sirni es nem tudom miert es szorongok ver a szivem gyorsan ideges vagyok van hogy remegek is
Nincsen semmi problema már az eletemben minden jo
Regebben volt egy kapcsolatom ami tonkre vagott 2 évre. Azota vagyok ilyen
Kb 2 evig szenvedtem volt hogy ongyilkossaggal probalkoztam ütöttem a falat sirtam minden nap
Az akkori baratommal miutan szakitottunk(megcsalt rengetegszer megalazott atbaszott) aztan lett egy uj baratnoje miutan vegleg szakitottunk
Annyira kiakadtam hogy uj baratnoje lett hogy meglattam elobe a csajt olyannyira ideges lettem feszült remegtem a lany jelenletetol is pedig nem ismertem
Es neki mentem ütöttem
Sose csinaltam ilyet nem tudom hogy hozott ki ilyet belolem.
Azota eltelt 1 ev mostanra mar minden jo van egy baratom 3honapja vagyunk egyutt nagyon ritkan veszekedunk minden jo koztunk ,sulival is , családdal is.
Nem tudom mi bajom van.. van hogy olyan ideges vagyok hogy elkezdek veszekedest generalni a baratommal, szuleimmel
Nem tudom mi van velem
Valaki segitsen mitol lehet es mit csinaljak hogy elmuljon ez az egesz
Google, fb csoportok
Főképp pszichologus segít
Menj el dokihoz, és kapsz rá bogyót.
Xar világ van, és ezt hozza ki az emberekből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!