Szorongok reggel délelőtt Du a munkahelyen feszült Ideges vagyok már évek óta többi lent Mitől lehet?
53f vagyok a pszichológus
Azt mondta hogy a gyermekkori tudatalatti
Okozza sok rosszra nem
Emlékszem 13-14 így utána
Voltak rossz emlékek én sem voltam túl jó gyerek
Azt mondta a pszichológus
Ha nem emlékszem attól még rögzül és az okohatja
Hogy a szülők miatt van
Mert úgy éltem meg hogy nem feleltem meg nekik
És mostanában magammal
Szeben is től szigorú
Vagyok pedig megvan mindenem persze csak
Szolidan értve és ezért
Nem élvezem az életet
15 éves kortól dolgozom
Nem iszom nem dohányzom
Az érdekelne hogy
Más is kapott e ijen
Diagnózist ?és Mia vélemény
Evvel kapcsolatban
Köszönöm szépen
Csak van valaki aki járt már pszichológus nal ijen problémával neki is rajzolgatott
Hogy mi mitől meg hogy a # nehéz gyerekkora# fogja a40 évvel későbbi
Problémákat én kérdeztem tőle hogy akkor
Ez gyógyíthatatlan? 1 1/2 év alatt heti
Terápiával meggyógyulhatok de erre sem időm sem pénzem sem bizodalmam nincsen
Köszönöm ha valaki hozzá szol
Szia.
Én csak véleményt tudok írni.
1.
Nem szereted a munkád igazán vagy a munka körülményeket. Ez IS okoz kellemetlenséget számodra.
2.
Kezdj el ilyen jellegű könyveket olvasni és tanuld meg magad. Senki sem fog soha belelátni a fejedbe, s főleg a múltadba pontosan, így mások sosem fognak neked igazán segíteni.
Neked kell megszabadítanod magadat a kellemetlenségektől, mert más nem fogja helyetted megtenni.
Fejleszd magad e téren. Hiszen a tanulás lényege, hogy megtanuld milyen választási lehetőségeid vannak. Aki nem tanul buta marad és nem fogja tudni, hogy miket tehetne meg vagy miket nem, mert nincs tudása/információja az adott helyzetről.
Te is azért kérdezel.
Tegyél ellene. Tanulj a helyzetedről és ha helyesen szembenézel vele, meg fogod tudni oldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!