Veszprémben szomorú és magányos, Budapesten vidám és motivált?
Figyelt kérdés
17 éves fiú vagyok.
Veszprémi vagyok, járok pszichológushoz mert depressziós, magányos vagyok.
Jó párszor elutazom Budapestre, ott elmúlik ez az érzés, sőt otthon érzem magam, vidámabban.
Ez nem minden városban van így, még Fehérváron is hasonló ez az érzés de Szombathelyen már annyira nem vagy Győrben.
2022. ápr. 9. 08:29
1/8 anonim válasza:
Gondolom mert Budapest tele van élettel, emberekkel... megy a nyüzsgés... így a hangulatod is jobb.
2/8 anonim válasza:
#1 mert hülye általánosítást írtál, te neten anyánfejelős csodalény.
3/8 anonim válasza:
na akkor mondd meg miért jobb neki Pesten te fogyatékos
4/8 anonim válasza:
ITguy xD mi ez a név
gondolom valami vékony, csúnya kis f@sz vagy
5/8 anonim válasza:
Menj el a VII., VIII., IX.kerületekbe, utána rohanni fogsz haza Veszprémbe, ami az egyik legszebb magyarországi város.
6/8 A kérdező kommentje:
Legszebb? Veszprém a váron és a völgyön kívül egy kihalt lebúj. (SZERINTEM)
2022. ápr. 10. 18:21
7/8 anonim válasza:
#4 felőlem azt gondolsz, amit akarsz, a légynek se elemzem ki az érzéseit ha agyonbaszom.
8/8 anonim válasza:
Valóban szép város Veszprém és valóban igen unalmas is tud lenni. Nem zárja ki a kettő egymást. Kivéve, ha romantikus regényeket írsz és kisvárosi idilli környezetbe helyezed - jöhet itt az ihlet. Szerezz kutyát, azzal nem unatkozol ott se :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!