Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A pszichológusom azt mondta ,...

A pszichológusom azt mondta , elküldene egy pszichiáterhez, mert szerinte lehet bipoláris vagyok. Esetleg tudna írni nekem valaki, aki szintén ezzel a betegséggel küzd ?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 7. 14:07
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
83%
Bipolra 200 mg Lamolepet és 600 mg Amitrexet kapok. Csak a bipol spektrumon vagyok, bipol zavarom nincs. A többi gyógyszert szorongásra és alvásgondokra kapom.
2022. ápr. 9. 12:50
 22/25 anonim ***** válasza:
#17 Generalizált szorongás, szociális fóbia. Annyit se mertem neki elmondani, mint a pszichológusnak aki elküldött pszichiáterhez.
2022. ápr. 9. 20:27
 23/25 anonim ***** válasza:
53%
Ez a pokol és a menyország közötti változások. Akár egy napon belül de akár hetek hónapokon belül váltakozik a fázis. Borzaszto tud lenni. Én csak fekszek amikor depis vagyok. Amikor meg hipomán fázis van akkor mindenhez van kedvem. Lamolep egész jó rá ,de olyan sose lesz egy bipoláris ember mint aki egészséges. Mindig is lesznek hullámvölgyek.
2022. ápr. 10. 14:34
 24/25 anonim ***** válasza:
83%
Nekem gyógyszerrel nincs hullámzás.
2022. ápr. 10. 15:56
 25/25 anonim ***** válasza:
83%
Lamo meg antipszicho kombo.
2022. ápr. 10. 15:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!