A pszichológusom azt mondta , elküldene egy pszichiáterhez, mert szerinte lehet bipoláris vagyok. Esetleg tudna írni nekem valaki, aki szintén ezzel a betegséggel küzd ?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 7. 14:07
12/25 anonim válasza:
Igen, mindegyik gyógyszernek van mellékhatása. Vagyis nekem eddig egy volt, aminek nem volt (kábé 20-ból).
13/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2022. ápr. 8. 00:14
14/25 anonim válasza:
Mellékhatás? Változó. Lamolepnek (hangulatstabilizáló) nincs. Amitrexnek (antipszichotikum) enyhe álmosság. A többinek zavaró mellékhatása volt.
15/25 anonim válasza:
#7 tévedsz kicsit sok az a 10perc. Nekem 5perc alatt adtak diagnózist és gyógyszert. Közbe úgy kellett volna beszélni az életemről, meg a gondjaimrol, hogy egy 3. személy is ült bent.
16/25 anonim válasza:
#15 vagyok. Aztán mikor visszamentem, és mondtam hogy "ez a gyógyszer betompít és a napi teendőket se tudom ellátni" akkor csak bőszmén félvállról annyit mondott"szedje tovább". Na akkor voltam ott másodjára és utoljára.
18/25 anonim válasza:
Nekem keresett az orvos olyan gyógyszereket, amiknek nincs nagyon zavaró mellékhatása
20/25 anonim válasza:
Lamolep 400mg-ot szedek bipolárisra és nekem sincs mellékhatása. Jó hangulatstabilizátor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!