Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Sztetek ez Borderline? Kérem...

Sztetek ez Borderline? Kérem ha valaki pszichologiát tanul akkor olvassa el, vagy aki hasonloban szenved, vagy igazábol mindegy h ki, csak irja le a véleményét.

Figyelt kérdés

pár napja feltettem egy kérdést a tüneteimről, h mibajom.

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__1..

miután a tüneteimet beirtam googleba az jött ki h borderline.

Ebből ki lehet gyógyulni?

a legfőbb érzésem csak az h idegen vagyok mások számára, hiába vannak barátaim ők is idegenek, a szüleim is, és ha bepánikolok még saját magamat is annak észlelem. olyankor olyan mintha egy más én lennék, és most h tudom lehet h ez borderline eléggé parázok. Az is igaz h a mindennapjaim szó szerint üresek, mintha a lelkem halt volna meg, hozzáteszem nemértem miért.. vannak barátaim, tervezgettem is a jövöre nézve, de péntek ota egyszerűen nemlátom értelmét. akkor kezdödött egy pánikrohammal és azota csak szorongok, meg nem érztem magam önmagamnak. a barátaimat is ugy érzem mintha másik világba tartoznának, plusz egésznap megvan az az érzésem h ez nem a valoság. Voltam körzetinél, ő átirányitott engem a helyi családsegitőbe, ahova be jelentkeztem de csak jövöhéten tudnak időpontot adni. szteek ez borderline? Kilehet ezt kezelni? A valoság elvesztése érzést? Meg h vkit csak utálni vagy szeretni lehet? mert régeben is igy éreztem de nem tudtam h ez a borderline tünete.

2010. szept. 15. 09:28
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

@14:10

oké, csak korholásnak tűnt. Jogos, amit mondasz.

2010. szept. 15. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!