Mitől félsz és undorodsz a világon a legjobban?
Én a négynél több lábú élőlényektől undorodom a legjobban. (bogarak,rovarok) Sőt a halaktól is. Meg a hasonló vízi állatoktól. Megenni pl a halat megeszem, de ha a vízben találkozom velük, sírva menekülök.
Félek a magasságtól, a túl nagy tömegtől, a bezártságtól, és a sötéttől...Szeretteim halálától... És utálom a vidámparkos hullámvasutakat is. Meg a hasonló extrém és félelmetes/veszélyes dolgokat.
Nem hisztinek tartom ezeket... félelmeknek, és fóbiáknak. Az okukat nem tudom, mert kiskoromban üvegbe gyűjtöttem pl a gusztustalanabbnál gusztustalanabb csúszómászókat. De a tér- és tömegiszony már kiskoromtól fogva van.
Ui.: Most hogy így újraolvastam, olyan kb, mintha mindentől félnék.. :D De ez nem akadályoz sok mindenben. Nem járok vidámparkba, kerülöm a rovarokat, és a tóban és tengerben fürdést. Ez van.
Attól félek a legjobban, hogy az életem értelmetlen, és úgy fog végetérni, hogy senkinek sem hiányzom majd, és a kutyámat a menhelyen elaltatják.
Undorít az állatokkal való szex, a szándékos kínzás, és a döglött szárnyasok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!