Mitől félsz és undorodsz a világon a legjobban?
Figyelt kérdés
2010. szept. 14. 22:02
11/66 anonim válasza:
az állat (és ember) kínzástól undorodok a legjobban, és azt tartom a legfélelmetesebbnek, hogy léteznek ilyen szadista emberek, akik képesek más, ártatlan élőlényeket bántalmazni!
13/66 anonim válasza:
A Gonosztól, Sátántól és ezek követőitől meg hasonló dolgoktól undorodok, gyűlölöm őket. Félni nem félek tőlük, csak végtelen undort, gyűlöletet és megvetést érzek irántuk.
14/66 anonim válasza:
Legjobban a szellemektől és démonoktól félek.
Legjobban undorodom a cigányoktól.
24F
15/66 anonim válasza:
a bogaraktól. egyszerűen tökre bepánikolok és nemtok mit kezdeni, akárhányszor rámszáll egy vagy hozzámér. :S nem tehetek róla..
17L
16/66 anonim válasza:
A gombáktól (kis kalapos rémlények :S) meg a bohócoktól! :D
17/66 anonim válasza:
ma pl. majdnem hánytam a villamoson, mert felszállt pár ember, akik irtózatos szagot árasztottak magukból. nem voltak undorítóak,nem undorodtam tőlük, de a szag ami jött, úgy látszik undorító volt, mert öklendezésre kényszerített, és szaladtam a kijárathoz..
18/66 anonim válasza:
22 07 ne légy bunkó én az vagyok, szívesen vendégül látlak !
19/66 anonim válasza:
Undorodom az igénytelenségtől, meg a pókoktól. Jah, és amúgy aki már pszichoterápiára jár miattuk, az is bizti hisztizik, mi???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!