Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Pánik , szorongás hatására...

Pánik , szorongás hatására mennyi volt a legmagasabb nyugalmi pulzusotok ?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 4. 14:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Próbálj arra gondolni,hogy ez "csak" pánik és nyugodtan vedd a levegőt. Nekem ez segített.
2022. ápr. 5. 12:26
 12/14 anonim válasza:
A meleg víz hatására eleve sokkal feljebb megy a pulzus, pánik nélkül is. Nekem szorongás hatására általában 120-140 köré emelkedik, viszont az eddigi legmagasabb 160 körül volt, ami elég durva, hiszen futáskor szokott csak idáig felmenni. Okosórával szoktam mérni.
2022. ápr. 13. 10:42
 13/14 Noir76 ***** válasza:
A szorongás, pánik eleve ezt generálja.. épp ma volt panikrohamom 125-ös pulzussal. Előtte már éreztem a szorongást, akkor 110 volt a pulzusom és persze hiszen erre paráztam rá, emiatt még magasabb lett. Légzés, tudatos önmagunk lenyugtatása segít. Meg kell próbálni nem nézegetni és nem erre gondolni.
2022. júl. 28. 15:01
 14/14 A kérdező kommentje:
13# pont tegnap este volt hasonló , feszűlt voltam már és a fürdőszobában tettem vettem wc - rövid zuhany stb és éreztem hogy zihálok kezdtem megijedni , mire megmértem 122-126 volt , nem tudom hogy ezxkonkrétan pánik e , de amikor nem görcsölök , akkor ilyen tevékenység után max 95-97
2022. júl. 28. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!