Azt elmondhatom a pszichológusomnak, hogy attól félek, hogy megfigyel egy kollégám?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 4. 13:23
11/11 A kérdező kommentje:
Itt az a kérdés merül fel, hogy csak azt látja-e, hogy meglátogattam egy portált, vagy látja azt is, hogy ott milyen aloldalakat néztem meg. Vagy látja-e azt is, hogy mit csetelek.
Illetve azt tudom, hogy semmi olyat nem írtam alá, hogy ezt vagy azt monitorozzák a tevékenységemből, vagy abból, hogy mit böngésztem. Nem írtam alá tiltott weboldalakról se semmit. De azt tudom, hogy az illető nem kedvel, és, ha kémkedik utánam, az max magán célú lehet nála. Egy másik cégnél dolgozó IT-s ismerősöm azt mondta, hogy náluk a böngészési előzményeit valakinek is csak HR engedéllyel lehet lekérni. És teljesen jogsértő, ha csak úgy saját szakállra kajtat utánam egy rendszergazda.
2022. ápr. 4. 22:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!