Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a magán pszichológusról?

Figyelt kérdés

Dr Erős,

dreros.hu Ez a weboldala.

Szociális fóbiám van és évek óta nem merek segítséget kérni de ma felhívtam és foglaltam időpontot.

Aki volt már nála annak mi a véleménye, segített ?

2022. ápr. 1. 18:52
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

A nő nem pszichológus, hanem pszichiáter.

Viszont, ahogy néztem nagyon jó referenciái vannak és érti azt amit csinál.

Szerintem jól döntöttél, hogy őt választottad, igaz még soha nem jártam nála, nekem szimpatikus volt így a doki, meg az is, hogy rendezett és minden infót megtaláltam róla az oldalán.

Ne parázz tőle, minden okés lesz <3

2022. ápr. 1. 19:21
 2/5 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm szépen ez most kellett hogy megnyugodjak. 🙁
2022. ápr. 1. 19:43
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Ne menj oda.
2022. ápr. 2. 01:17
 4/5 anonim ***** válasza:
16%

Bocs,hogy nem konkrétan Dr Erős-ről írok!Én is mentem már pszichológushoz szoc.fóbia miatt,semmi értelme nem volt.Egyetemen betanult blablablát nyomta belém,és rosszabb volt,mint egy pénznyelő autómata.Pszihiáter pedig gyógyszereket ír fel,ami csak a tüneteket enyhíti,és nem oldja meg a probléma gyökerét,viszont jól rá lehet szokni,ami mégnagyobb gondot okoz.

Rendes,megértő,élettapasztalattal rendelkező barátok,ismerősök kellenek,lehetőleg olyan munka,amit szeretsz csinálni,és olyan emberektől tanácsot kérni,akik a valóságban saját bőrükön ismerik a betegséget,és ezek alapján saját terápiát felállítani.

Amit leírtam,kizárólag a saját tapasztalatom,véleményem,mert nekem ez vált be,és egész jól élek,és jól vagyok.

2022. ápr. 6. 10:13
 5/5 anonim ***** válasza:
66%
Gyógyszer nem szünteti meg a gyökér okokat? Az nem lehet, ha pl a gyógyszer elmulasztja a szorongást és ez ad egy kis önbizalmat az embernek és könnyebben tud mozogni emberek között ez által nő az önértékelése és szépen el lehet hagyni a gyógyszert? Nem így működik? Szocfobosnak önbizalom növelés kell és megtanulni a szociális helyzeteket.
2022. ápr. 7. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!