Mennyibe kerulhet egy magan pszichologus?
Azert itt kerdezem mert nem akarom hogy lehuzanak.
Most nagyon magam alatt vagyok. Eddig minden roszz gondolatomat a munkaval probaltam elfeledni de most minden egyszerre ram zudult.
Egyebkent volt mar ongyilkossagi kiserletem es 1 honapot voltam a pszichatrian de ugyanolyan emberkent jottem ki onnan.
Hát 10-15 ezer de legalább 8-10 alkalommal menni kell sztem
Úgy tervezd
Nekem a mostani pszichológusom 10ezret kér egy ülésért. Voltam egy másiknál is, õ 8-at kért, de nem ért semmit, azért váltottam, a mostani szuper.
Tudtommal Pesten mégdrágábban dolgoznak, illetve számít, hogy mennyire ismert az illetõ.
Alapvetõen nem egy olcsó dolog pszichológushoz járni manapság, de szerintem a legjobb befektetés az, amit magadba fektetsz.
Nekem is 10et kért 2 éve, de egy idő után adott kedvezményt.
És sokat segített a terápia.
Ezek az osszegek nem olyan veszesek mert van egy kis sporolt penzem es ki akarok szabadulni ebbol a mentalis pokolbol.
En Pecs kornyeken elek ha ott vki jartas az jo lenne.
Azt tisztázzuk, hogy neked mentális zavarod van (amire az öngyilkossági kísérleted is utal...), ezért veled csak klinikai szakpszichológus vagy pszichoterapeuta foglalkozhat.
Budapesten egy jó klinikai szakpszichológus vagy pszichoterapeuta 15.000 Ft/50 perc. Ez az átlag, a többségük - köztük az én klinikai szakpszichológusom is - ezen az áron dolgozik. A teljes skála 12.000 és 20.000 Ft között mozog.
Pécsett ez valamivel olcsóbb. 10.000-15.000 Ft közötti árral számolhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!