Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Magában nevetgél, kuncog? Ez...

Magában nevetgél, kuncog? Ez valami mentális betegség?

Figyelt kérdés

Egy családtagom mostanában gyakran magában nevetgél, csak úgy. Mint amikor eszedbe jut egy vicces sztori vagy látsz valami vicceset, csak ő egész nap ezt csinálja. Mostanában nagyon keveset alszik, későn fekszik, korán ébred. Látszik az arcán a nyúzottság.

Kezdek aggódni a mentális egészsége miatt. Ilyenkor mit lehet tenni, vagy majd helyre jön?

2022. márc. 30. 18:25
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Neki a jó
2022. márc. 30. 18:29
 2/5 anonim ***** válasza:
56%
Ez semmi, az egyik lakótársam nevetgél egész nap, a másik meg magában duruzsol. Este kb csak úgy tudok elaludni nyugodtan, ha magamrazárom az ajtót, a recskázásnál ugyanígy teszek :-D
2022. márc. 30. 18:29
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én vitatkozni szoktam saját magammal és teljesen épp elméjű vagyok ,ezt a hangok is megmondták a fejemben. :)
2022. márc. 30. 18:34
 4/5 anonim ***** válasza:
Az lenne a baj ha rossz kedve lenne.
2022. márc. 30. 20:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Velem is megesik néha, hogy olyan elvontan gondolkodok, de régebben chatelés közbe képes voltam szakadni, régi szép idők.
2022. márc. 30. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!