Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez már beteges, ugye? (Addikció)

Ez már beteges, ugye? (Addikció)

Figyelt kérdés

Muszáj, hogy valamire rá legyek kattanva.

Nem iszom, nem dohányzom, nem drogozom, de rengeteg pénzt elverek (nem keresek jól, de azt mind és még a kis szánalmas megtakarításomhoz is állandóan hozzányúlok).

Állandóan a webshopokat bújom, hogy miket vehetnék. Keresem itthon, hogy mire lehet szükség, indokokat gyártok. Mióta gyerekem van még durvábban szórom a pénzt. Pedig pont neki kellene gyűjteni.

Amikor éppen kevesebbet költök akkor csak a kaján jár az eszem, hogy miket falhatnék. Túleszem magam, kívánós vagyok. Vagy éppen rákattanok pl a sütimacira és minden nap azt akarok enni.

Kényszert érzek, hogy függő legyek. (Szerencsére az egészségkárosító dolgokra nem.)

Ez beteges, ugye?

2022. márc. 30. 17:30
 1/2 anonim ***** válasza:
Igen,beteges.
2022. márc. 30. 17:42
 2/2 anonim ***** válasza:

Akkor ènis beteg vagyok. Ha van pènzem addig bújom a netes ruhaoldalakat ameddig nem találok valamit ami amugy nagyon tetszik de nincs rá szüksègem pl egy új nadrágra a 20. Nadrágom mellè vagy egy új kabátra amit megveszek drágán aztán ott rohad el az 5 másik kabátom mellett. Ès ènsem vagyok eleresztve anyagilag. De akkor is megveszem betegesen gyűjtöm a ruhákat. Leginkább a ruhákat. Lesem az akciókat.

Mellette ènis mindent megkívánok mintha terhes lennèk pedig nem vagyok ès nekem is vannak periódusaim amikor rákattanok valami èdessègre.

Nemtudom ez mennyire normális dolog èn egyèbkènt is mentális beteg vagyok mert szorongok folyton. De a vásárlás boldoggá tesz.

2022. márc. 30. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!