Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mitől vagyok ennyire demotivált?

Mitől vagyok ennyire demotivált?

Figyelt kérdés
Egyetemista vagyok, jogásznak tanulok és már a tanulmányaim felénél tartok. Az utóbbi időben annyira kimerített a suli, a legutóbbi vizsgaidőszak hogy semmi motivációm, semmihez nincs kedvem. Eddig mindig a legjobb jegyekre és teljesítményre törekedtem de most egyszerűen nem érdekel kb semmi. Egy szakításon is nemrég vagyok túl és lehet most kicsit besokalltam. Igyekszem kipihenni magamat (kb folyton fáradt vagyok, nem tudom kipihenni magamat akármennyit alszom), de muszáj haladnom a kötelezettségeimmel is. Az egyetlen amiben motiváltnak érzem magamat az az edzés. Aki volt már hasonló helyzetben, hogyan lendült túl ezeken?

2022. márc. 29. 11:51
 1/1 anonim ***** válasza:
Ilyenkor kora tavasszal én 2 dologra tudok gondolni: vitamin hiány és a hormonok. Vegyél vitaminokat a boltba és menj el pasizni/csávózni. A legtöbb esetben ez segít, ha meg nem akkor nem is gyakorin lesz a megoldás.
2022. márc. 29. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!