Szerintetek lehet,hogy testi tüneteket produkál egy negatív érzés amit valaki jelenléte vàlt ki?
Az illetővel együtt dolgozom.Minden nap találkozom vele.Sokat bántott lelkileg,sértegetett és kihasznált,önző modon bánt velem.Sokáig fel sem tűntek ezek a dolgok.
Óriásit csalódtam benne és évek kellettek,hogy rájöjjek milyen ember ő.Évekig tűrtem a dolgokat amit művelt,de mostanra egyszerűen nem bírom elviselni a jelenlétét.
Ha dolgoznom kell roszzul vagyok..egyszerűen sz@r a közérzetem.Fáj a fejem,hányingerem van,pánikos tüneteim vannak.Ha eszem rosszul vagyok,görcsöl a hasam és nagyon a rossz kedvem.
Szerintetek lehet,hogy ezeket a tüneteket egy személy jelelnléte váltja ki?
Lehet, de gondolom ő nem egyszerűen munkatárs, hanem több volt.
Miért nem teszel ellene, pszichológus, és új munkahely megoldaná.
Hasonlo szituacioban voltam en is. Nekem allandoan fajt a nyakam, allando hanyingerem volt a stressztol, alig tudtam/mertem enni. Egy helyen dolgoztunk, szinten sajat ceg.
En vegul kileptem, otthagytam, megalapitottam a sajat cegem, es pszichologushoz jartam sokaig. Teljesen ignoraltam ot. Ez az egesz segitett: ma mar nem faj a nyakam, ujra tudok enni (bar meg csak sajat fozest).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!