OCD, kényszerbetegség elmúlt valakinek gyógyszer nélkül? Ha igen mitől és hogyan?
Gyógyszer nélkül nem fogtok elérni változást, ezek az ijesztgetések meg hülyeségek, hogy na majd függő lesz, dehogy lesz, nem olyan gyógyszert fog kapni az OCD-re amitől megbolondul, ha elhagyja.
De igazából ha nem szeretnél gyógyszert: Tök jó lehet végig nézni, ahogy szenved a gyerek és egyre mélyebbre megy a probléma
A gyógyszer nem az ördögtől való! Segít, nekem is segített! Igen, én is szedtem és még itt rajtam kívül sokan, semmi bajunk nem lett tőlük.
Ha lázas lenne akkor sem adnál neki lázcsillapítót? Na látod…, akkor miért szenved még a gyerek?
Kitartást neked is, de főleg a fiadnak, tudom, hogy nem könnyű az OCD-vel együtt élni.
És tényleg ne higgy a gyógyszeres rémtörténeteknek :)
Vitatkoznék.
Én meggyógyultam hosszú évek alatt az OCD-ből, orvos és gyógyszer nélkül.
Ettől függetlenül persze az öngyógyítás rizikós, ha segíteni szeretnél neki, akkor meg kell fizetni egy normális szakembert, és kognitív viselkedésterápiára menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!