Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van-e értelme ebben az esetben...

Van-e értelme ebben az esetben pszichológushoz fordulni?

Figyelt kérdés
Azt hallottam a pszichológus az okot segít feltárni. Én az okot tudom, tudom hogy és mi következtetett ehhez az állapothoz. A gondom az, hogy nem tudom hogyan orvosoljam. Nekem kimondottan tanácsokra, megoldási javaslatokra volna szükségem. Azt hallottam ilyet nem mondhat egy pszichológus... Most akkor nekem ki tud segíteni, kihez forduljak?

2022. márc. 25. 07:42
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
50%
Amit még az elözöhöz hozzá szeretnék tenni, hogy rengeteg olyan ember írogat, hogy neki nem segített a terápia, aki elment kétszer valakihez és mivel nem kapott egy varázsigét, amitöl minden jó lesz, együttmüködni, beszélni meg nem volt hajlandó és utána eldöntötte, hogy a hoba a pszichológusban meg a pszichológiában van, az eszébe sem jut, hogy egyrészt ehhez hosszabb idö kell, másrészt meg neki is tenni kell valamit, nem csak várni a sült galambot.
2022. márc. 27. 11:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!