Aki hasonlo cipoben jar az hogy teszi tul magat azon, ha a kornyezetetol mindig negativat kap?
Figyelt kérdés
Mostanaban minden osszejott es meg ez mellett belem is rugnak rendszeresen (a kulsomre tesznek megjegyzeseket, amik nem tul kedvesek)
Munkaban, itthon, orvosnal...szinte barhol
25 eves no vagyok
2022. márc. 24. 23:37
1/5 anonim válasza:
Szia
Nem egészen értem a kérdést, már hogy hasonló cipőben? Meg hogy érted, hogy minden összejött?
Picit zavaros.
3/5 A kérdező kommentje:
1/2 : minden osszejott - egeszsegugyi problema, penzben is leterhelt, vegul tappenz lett belole ami jovohonapban nagyon fajni fog
2/2 : nem hiztam meg, pont hogy azt a keveset amit kinkeservesen osszeszedtem is lefogytam betegseg miatt.
2022. márc. 25. 00:13
4/5 anonim válasza:
Hát szóljál vissza hogy mindenhol ezt hallod, nem mondott újat és ha segíteni akar ez nem segítség
5/5 anonim válasza:
Önbizalmat kell gyűjteni és utána belenevetni az arcukba vagy ignorálni.
Gyógyulj meg, itt a tavasz, menj sokat napra, friss levegőre!
Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!