Ha egy munkahelyet orvosi ok (közelebbről: pszichológiai) miatt hagyok ott, de amúgy dolgoznék ott később, akkor mennyire számíthatok arra, hogy visszavesznek?
"Eleve így álltál neki dolgozni, hogy ilyen problémád van."
A problémámról nem én tehetek, pénz nélkül meg nem lehet élni.
"A problémámról nem én tehetek, pénz nélkül meg nem lehet élni."
Mert így jobb, hogy lehúztál itt egy pár hónapot és máris menekülsz? Kifogja szerinted azt tolerálni, hogy te dolgozol 3 hónapot, aztán pihensz 2-őt, majd megint dolgozol 4-et és így tovább...
Az intenzív terápiádra meg járj akkor, mikor nem dolgozol. :)
Kerdezo ne hallgass itt a gyakorisokra, 99%-uk csak beszolni jonnek ide mert igy elik ki a merguket masokon.
Sajnos itt Magyarorszagon semmilyen hosszu tavu tavolletet nem szeretnek a munkaltatok.
Rokonom Hollandiaban dolgozik, ott viszont o kiiratta magat 1 evre "kiegessel", azaz az uzemi orvos irta ki, de ott valami 90%-at megkapja a fizetesenek ez ido alatt.
Ezen felul ugy ment vissza 1 ev utan, hogy csak 4 orat dolgozott egy ideig.
Nem lehetetlen, kulfoldon.
Attól függ mekkora a cég, lehet egy multinál megvárnak (ha, nagyon jól végezted a munkád) viszont sajnos egy kisebb vagy közép vállalat nem biztos, hogy tud majd várni rád.
Esetleg, ha üresedés lesz újra felvesznek bár ez nem jellemző.
Viszont kitartást neked <3 (úgyanúgy BPD-m van és tudom, hogy k”rva nehéz, nekem ami segített az a napi rutin)
Ez egy multicég, méghozzá egyébként nagyon normálisak, barátságosak, tehát nekem úgy tűnik, jó a vállalati kultúra.
Én nem táppénzre szeretnék menni, nem várnám el a cégtől, hogy "megvárjon", nem akarom a semmire kapni a pénzt. Csak annyit szeretnék, hogy ha arra van szükségem, hogy a mentális egészségem érdekében elmenjek egy rehabilitációs helyre, akkor utána, ha rendbejövök, akkor még legyen lehetőségem arra, hogy visszatérjek, mert a hely amúgy tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!