Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért kezdjek bele valamibe...

Miért kezdjek bele valamibe ha egyszer úgyis mindennek vége lesz?

Figyelt kérdés
Semmi kedvem semmihez, minden nagyon fárasztó és értelmetlen. Ez lenne az élet?

2022. márc. 22. 11:57
 1/8 anonim ***** válasza:
49%
A hátsódat ki szoktad törölni wc után? Na látod!
2022. márc. 22. 12:04
 2/8 anonim válasza:
8%
Az élet értelme az örök Üdvösség, a halál után.
2022. márc. 22. 12:07
 3/8 anonim ***** válasza:
46%
Amikor egyedül vagyok, szoktam fingani.
2022. márc. 22. 12:19
 4/8 anonim ***** válasza:
32%

Én rengeteg nőt dugok, meg eszek alszok.

Diploma meg karrier hagyjuk már....ezeket a vagyonokat csak örökli majd valaki vicc értelmetlen az egész igazad van.

Dugás minél több nővel a többi hülyeség

2022. márc. 22. 12:46
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Hát ez ilyen. Ne kezdj bele akkor semmibe, csak feküdj otthon az ágyadban napi 24 órát, abban talán nem fáradsz el. Roppant izgalmas emlékekre lehet így szert tenni.
2022. márc. 22. 14:00
 6/8 anonim ***** válasza:
53%

Azt írom, amit a családban mondogattak néha az én tinédzser időmben:

"Minek eszel, ha úgyis éhes leszel?"

Hát kb. ennyi az értelme annak, amitől félsz.

2022. márc. 22. 14:08
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Élményeket gyűjts!

Én egy putriban élek, de király motorom van, és sokat utazok amerre csak lehet.ezeket érdemes a sírba vinni nem tárgyakat gyűjteni(lakás, bútor, stb )

2022. márc. 22. 14:19
 8/8 anonim ***** válasza:
46%

Ja ezektől a diploma, karrier, önképzés, önmegvalósító dolgoktól már nekem is csömöröm van.

Nem azt mondom, hogy analfabéta legyen valaki, de ezeket az amerikából átvett, bármit elérhetsz előadásokat, anyagokat úgy betiltanám, mint a sz**t.

A 90%-a átverés, az emberek többsége nem fogja elérni amit kitűzött, ha nincs hátszele, szerencséje, kezdő tőkéje stb. stb.

A többi része meg el kezdi szajkózni, te vagy a hibás, minden rajtad múlik, te qrtad el. "Birka effektus".

A maradék meg totálisan összeomlik, hogy hogyan lehet, hogy megtett mindent, mégse ért el szinte semmit (a "lehetőségek világa" megmutatja igazi, pokoli arcát, magát a poklot).

Erre jók ezek az igen okos kurzusok. A legártalmasabb dolgoknak tartom.

Gyűjts élményeket, menj el, ahova tudsz, barangolj, erre legyen némi pénzed, én is ezt csinálom, nekem sem jöttek össze a dolgok úgy ahogy terveztem, ez van.

A családi ház, feleség, 3 gyerek, kutya-macska álomképen meg kár agyalni, nem úgy működnek a dolgok a valóvilágban, ahogy leírják és hangoztatják. Átverés.

2022. márc. 22. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!