Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért ébredek fel folyton?

Miért ébredek fel folyton?

Figyelt kérdés

Mostanában hajnali 4-kor, 5-kor mindig felébredtek, mintha a testem azt gondolná, hogy eleget aludt, pedig nem, egész nap fáradt vagyok.

Nehezen tudok elaludni, forgolódom, erre mostanában mindig felébredek.

Citromfű teát iszok, nem segít.

2022. márc. 21. 13:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Próbáld meg a koffeint mellőzni, hátha segít.
2022. márc. 21. 13:20
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem ittam még soha kávét. 17 vagyok.
2022. márc. 21. 13:22
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem tudom mennyi fizikai munkát végzel, de próbáld meg kimeríteni a testedet egész nap. Biztos ülő munkát végzel vagy keveset mozogsz.

Egyébként ez a bioritmus, nekem is sokszor okoz problémát.

2022. márc. 21. 13:22
 4/5 anonim ***** válasza:
En vashianyos voltam akkor, amikor nem tudtam aludni rendesen. Kellene egy verkepet csinaltatnod. De amugy lehet, h valami zajt erzekelsz hajnalban, vagy fenyt, illetve az is elkepzelheto, h valoban nem mozogsz eleget.
2022. márc. 21. 13:28
 5/5 anonim ***** válasza:

Olvass utána annak, hogy mi az a "fehér zaj".

Sokan használják arra, hogy elaludjanak, az interneten több helyen éppen ezért találsz kifejezetten erre a célra gyártott kis eszközöket, amiket fehér zaj generátornak hívnak.

Fehér zaj nagyon sok minden lehet. De a legnépszerűbb talán az eső hangja, egy jó zápor. Nagyon sokan alszanak el generált eső hangra, próbáld ki.

2022. márc. 21. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!