Depressziósok! Ti is éreztek ilyet?
Jahh! De néha érzek fájdalmat meg szomorúságot!
2022. márc. 20. 20:33
En "csak" simán depressziós vagyok, antidepit szedek, de sokszor elgondolkodom azon, hogy mintha érzéketlenebb, közömbösebb lennék a gyógyszertől. Mondjuk én örülök ennek, sokkal jobb ez, mint ami évekkel ezelőtt volt (szorongás mindentől, öngyilkossági gondolatok napi szinten).
2022. márc. 20. 20:41
3/15 A kérdező kommentje:
Nekem az öngyilkossági gondolatok így is megvannak napi szinten sajnos...
Az nem jó. Én amúgy örülök a jőidőnek, alig várom, hogy ki lehessen menni végre legalább puloverben, de ezen kívül úgy igazán sz*rok bele mindenbe.
2022. márc. 20. 20:46
5/15 A kérdező kommentje:
Tegnap volt egy mélypontom, most aránylag "jól" vagyok. Alig várom hogy mehessek orvoshoz.
Akkor gyógyszert kell váltanod! Én is szedek antidepit. Közömbös vagyok, de legalább nincsenek mélypontjaim és extrém szorongásaim, ezért nem zavar.
2022. márc. 20. 21:30
Én is bipol vagyok, a depressziómon eddig egyetlen gyógyszer segített, annak a hatása fél év alatt elmúlt.
(Plusz van egy nagyon komoly szorongásos betegségem is, azon még egy gyógyszer sem segített...)
És így telnek a napjaim, heteim, hónapjaim, éveim.
Ha egy kicsit is jobban vagyok, már gondolkozom rajta, hogy mikor leszek megint rosszabbul.
Az öngyilkossági gondolataim-késztetéseim a lítium miatt elmúltak.
2022. márc. 20. 21:47
Ja, elnézést, a kérdésre nem válaszoltam. Mostanában nem érzem magam közömbösnek, szinte mindig fáj a létezés, szomorú vagyok, magányos, csalódott, utálom magam, stb. De ha jól emlékszem, volt 1-2 gyógyszer, ami mellett elég közömbös voltam. Általában pár hónapnál, max. 1-2 évnél tovább vmi mellékhatás miatt nem bírok egy gyógyszert, szóval nagyon sokat szedtem már.
7-es voltam
2022. márc. 20. 21:50
Hát voltam már olyan mélyen, hogy akár még rá is ihattam, akkor is szarul voltam lelkileg.
2022. márc. 20. 23:41
10/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Lítiumot én is szedek, túl sokat nem érhet ha ilyen kilengéseim vannak, nagyon könnyen dühbe gurulok, és reggelente fel tudnék rúgni mindenkit. Valamint nagyon szomjas vagyok rá, a kutat ki tudnám inni. Én a Ketileptet szedem még, a prolongot és a "sima" 150 mg-ost.
További kérdések: