Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Depressziósok! Ti is éreztek...

Depressziósok! Ti is éreztek ilyet?

Figyelt kérdés
Bipoláris vagyok, egy szintén bipoláris betegtársammal beszéltük, hogy mintha érzéketlenek lennénk a gyógyszerek hatására, annyi érzés van bennünk mint egy darab kőben. Ti is éreztek ilyet? A tavaszi jó idő csak rá tesz.
2022. márc. 20. 20:16
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Jahh! De néha érzek fájdalmat meg szomorúságot!
2022. márc. 20. 20:33
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
En "csak" simán depressziós vagyok, antidepit szedek, de sokszor elgondolkodom azon, hogy mintha érzéketlenebb, közömbösebb lennék a gyógyszertől. Mondjuk én örülök ennek, sokkal jobb ez, mint ami évekkel ezelőtt volt (szorongás mindentől, öngyilkossági gondolatok napi szinten).
2022. márc. 20. 20:41
 3/15 A kérdező kommentje:
Nekem az öngyilkossági gondolatok így is megvannak napi szinten sajnos...
2022. márc. 20. 20:43
 4/15 anonim ***** válasza:
Az nem jó. Én amúgy örülök a jőidőnek, alig várom, hogy ki lehessen menni végre legalább puloverben, de ezen kívül úgy igazán sz*rok bele mindenbe.
2022. márc. 20. 20:46
 5/15 A kérdező kommentje:
Tegnap volt egy mélypontom, most aránylag "jól" vagyok. Alig várom hogy mehessek orvoshoz.
2022. márc. 20. 20:50
 6/15 anonim ***** válasza:
Akkor gyógyszert kell váltanod! Én is szedek antidepit. Közömbös vagyok, de legalább nincsenek mélypontjaim és extrém szorongásaim, ezért nem zavar.
2022. márc. 20. 21:30
 7/15 anonim ***** válasza:

Én is bipol vagyok, a depressziómon eddig egyetlen gyógyszer segített, annak a hatása fél év alatt elmúlt.

(Plusz van egy nagyon komoly szorongásos betegségem is, azon még egy gyógyszer sem segített...)

És így telnek a napjaim, heteim, hónapjaim, éveim.

Ha egy kicsit is jobban vagyok, már gondolkozom rajta, hogy mikor leszek megint rosszabbul.

Az öngyilkossági gondolataim-késztetéseim a lítium miatt elmúltak.

2022. márc. 20. 21:47
 8/15 anonim ***** válasza:

Ja, elnézést, a kérdésre nem válaszoltam. Mostanában nem érzem magam közömbösnek, szinte mindig fáj a létezés, szomorú vagyok, magányos, csalódott, utálom magam, stb. De ha jól emlékszem, volt 1-2 gyógyszer, ami mellett elég közömbös voltam. Általában pár hónapnál, max. 1-2 évnél tovább vmi mellékhatás miatt nem bírok egy gyógyszert, szóval nagyon sokat szedtem már.

7-es voltam

2022. márc. 20. 21:50
 9/15 anonim ***** válasza:
Hát voltam már olyan mélyen, hogy akár még rá is ihattam, akkor is szarul voltam lelkileg.
2022. márc. 20. 23:41
 10/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Lítiumot én is szedek, túl sokat nem érhet ha ilyen kilengéseim vannak, nagyon könnyen dühbe gurulok, és reggelente fel tudnék rúgni mindenkit. Valamint nagyon szomjas vagyok rá, a kutat ki tudnám inni. Én a Ketileptet szedem még, a prolongot és a "sima" 150 mg-ost.
2022. márc. 21. 06:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!