Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha traumatizált a terapeutám,...

Ha traumatizált a terapeutám, akkor hogyan bízzak meg egy másikban?

Figyelt kérdés

Az eset még tavaly októberben történt, de azóta sem tudom teljesen összeszedni magam, gyakorlatilag az egész telet átfeküdtem. Októbertől január végéig a nevemet sem tudtam kb.

Ha elmegyek egy másikhoz, akkor azt fogja gondolni, hogy kitalálom, hiszen “mindig az orvosnak van igaza és sosem a páciensnek”. Sajnos a korábbi is mindenért engem hibáztatott, szerinte apám alkoholizmusát nem akartam megérteni és túl gonosz voltam, amiért ezért megszakítottam vele a kapcsolatot. Nem ezzel traumatizált, hanem mással, amit hosszú lenne leírni, de félek, hogy egy másik terapeuta csak jobban bezavarna vagy nem hinne nekem.

Sajnos tudom, miről beszélek, mert kipróbáltam azóta 1-2 újat, de a problémámra nem reagáltak megfelelően, azt mondták, hogy a terapeutámnak is igaza lehetett, csak segíteni akart, stb.

Az a baj, hogy nekem az ő segítsége károkat okozott és attól félek, hogy senki sem fogja ezt megérteni, merthát én csak egy páciens vagyok, aki túlreagálhat dolgokat.

2022. márc. 19. 09:56
 1/1 anonim ***** válasza:
17%
Válassz pszichiátert.
2022. márc. 19. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!