Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Sokadik antidepresszáns?

Sokadik antidepresszáns?

Figyelt kérdés

Tulajdonképpen minden fontosabb antidepi megvolt a ciklikusok és a MAOI-k kivételével. (Tehát szedtem SSRI-ket, SNRI-ket, atipikus antidepresszánsokat.)

A remeron és az elontril volt csak jó, az elsőt egy év után elvették, a második fél év után hatását veszítette. (Egyébként a remeron csak az alvásproblémámon segített, a depresszión nem. Az összes gyógyszer közül csak az elontril segített a depresszión. A szorongáson, ami már nagyon régóta van, egyik sem.)

Bipoláris vagyok, depressziós fázisban és a pszichiáterem szerint már mindent kipróbáltunk (voltam kórházban is, kétszer, hónapokig), elég lesz a lítium... Szerintem meg nagyon nem.

Tud valaki vmi biztatót írni?

2022. márc. 16. 19:00
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Esetleg előfordulhat, hogy az anafranil beválik, ha a legelső pszichés problémák (17 és 23 éves koromban) kényszergondolatokkal jelentkeztek?
2022. márc. 18. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!