Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szexuálpszichológussal való...

Szexuálpszichológussal való beszélgetést hogy lehet kibírni?

Figyelt kérdés

Ha valaki eleve annyira szégyellős és szociális fóbiás hogy másnak a szemébe sem mer nézni és 27 évesen még szuz akkor hogy beszéljen ilyen dolgokról?

Szeretnek elmenni mert szerintem csak ő adna választ bizonyos dolgokra (már ha tudna es nem lenne elcseszett mint akiknél eddig voltam) de én a sima pszichologusnal Is rosszul lettem, annyira rossz volt személyes dolgokról beszélni, egyszerűen annyira szociális fóbiás és szégyenlős vagyok, hogy nem bírom az ilyesmit.

Érdemes megprobalnom vagy hagyjam?

2022. márc. 16. 02:00
 1/5 anonim ***** válasza:
90%
Mindenképpen érdemes elmenni, mondd el ezeket neki a beszélgetés kezdete előtt, hogy mennyire nehéz számodra az ilyen beszélgetés.
2022. márc. 16. 03:11
 2/5 anonim ***** válasza:
17%

Igyál egy kevés alkoholt előtte,hogy könnyebb legyen a beszéd!

De vigyázz,hogy túlzásba ne vidd!

Esetleg leírhatod előre papírra,hogy miről szeretnél beszélni.

2022. márc. 16. 04:12
 3/5 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem ne igyál előtte, azt a viselkedést kell látnia amilyen élőben is vagy, gondolatokat összeírni jó ötlet.

Kezdd azzal a beszélgetést, amit kérdésben leírtál.

2022. márc. 16. 04:16
 4/5 anonim ***** válasza:
77%
Érdemes megpróbálni.
2022. márc. 16. 06:44
 5/5 A kérdező kommentje:

Azért is felek mert alig lehet normális pszichológust találni

Volt olyan akitől csak meg rosszabbul lettem

2022. márc. 16. 22:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!