Apukám ápolom otthon ,kezd kicsúszni alólam a talaj,mit tegyek,hogy ne őrüljek meg?
Édesapám ápolom otthon,anyukám napközben dolgozik, esténként és vasárnap van csak otthon, ápolóra nincs pénzünk,apuka egy agyvérzés miatti korai demenciaban szenved.
Egész nap vele ülök itthon,kimenni nem akar se sétálni se semmi.Egyedül nem lehet hagyni(mindent elfelejt a demencia miatt,ott felejtett olaj miatt leègett a konyha már,vízben úszott a ház stb stb ..)30 éves vagyok,két éve ezt csinálom,kezdek bele zavarodni,néha egy szomszédunk besegít hogy tudjak hetente egyszer legalább a barátaimmal találkozni.
Félek már bele örülök ebbe, pánikolok,az ablakból nézem a szembe lévő játszótéren a boldog embereket,én bezárva,nulla inger nulla program ,maximum a teraszra néha kimegyek és a szomszédokkal beszélek.
Fiatal vagyok és s szeretem apukám de nincs saját életem, bezárva élek ..
Mit tudnék tenni?
Szedjek valamit?
A hangulatom borzasztó,állandóan csak magam figyelem,semmi nem érdekel semmi nem köt le.
Van ebből kiút ?
Köszönöm neked !
Igen otthonba,kedden vitték be.
Nem volt egyszerű menet anyuval de az összes szomszéd,mindenki kiállt mellettem és anyu megértette,hogy apának is ez a legjobb megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!