Öngyilkosság, mint lehetséges út?
Figyelt kérdés
Régóta úgy érzem,hogy nincs értelme az életemnek.
Folyamatosan azt érzem,bármit csinálok,mintha a világ minden történésével azt mutatná,sokkal jobb hely lenne a világ nélkülem,mintha nem lenne itt létjogosultságom
Szüleim korán elhagytak,sem a munkámban nem vagyok sikeres,sem úgy az emberi kapcsolataimban,senkinek nem vagyok fontos,senkit sem érdekelne,ha holnap meghalnék.
Bárhova megyek,bárkivel megismerkedem,mindig azt tapasztalom,hogy kevés vagyok,és nagyon nagyon szeretnék meghalni.
Minden reggel azzal kelek,este azzal fekszek ne kelljen már felébredni,hadd haljak meg.
Az öngyilkosságtól csak egy félelmem van,hogy nem sikerül és onnantól tényleg az egész világ egy csődtömegnek fog tartani. 23/l
2022. márc. 14. 20:59
11/13 A kérdező kommentje:
#10 nekem sem kellett volna megszületnem,sokan küzdünk ezzel:(
2022. márc. 16. 16:24
12/13 anonim válasza:
De, mindenkinek meg kellett születnie, különben nem így lett volna. Valószínűleg mi csak nehezebb életfeladatot vállaltunk, akik így érezzük, meg kell küzdeni minden apró életmorzsáért, a levegőért is sokszor. De küzdjünk, mert lehet, hogy egyszer még mi segíthetünk másnak... Az a baj, hogy villanyoltás után ki tudja mi van, és ha mégis vissza akarnánk térni, nem tudunk. "Amíg élünk, mindig történhetik valami". Talán Wass Albert. :)
13/13 anonim válasza:
Nincs olyan hogy nem sikerül. Akinek nem sikerül, az élni akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!