Frontin 0,5mgbol ez sok?
Figyelt kérdés
Volt baratnom azt irta bevett frontint 0,5mg ot 120 darabot! Most ijesztget vagy kezdjek el aggodni a telefont nem veszi fel2022. márc. 14. 20:19
1/21 anonim válasza:
120 db frontin, egyenes azonnali halál... Csak úgy mondom!
3/21 anonim válasza:
Nem hal bele 120 db 0,5 ösbe de teljesen kicsúszik a képből. Emlékezni sem fog semmire. 2-3 nap félig eszméletlen állapotba kerül. Ha orvos meglátja azonnal elviteti detoxba. Viszont egyedül is túl lehet élni, hacsak pl nem szárad ki közbe az ember.
4/21 anonim válasza:
Gondolom ijesztget, ezzel akar visszaszerezni, ettől függetlenül menj oda, és ha tudod hívd fel közben a szüleit, barátnőjét is.
5/21 anonim válasza:
Hívd fel a szüleit és küldj rá mentőt MOST!! (Ne szólj neki róla)
Ha kamuzott megtanulja, hogy ez rohadtul nem vicces.
Ha meg tényleg nem kamu volt akkor legalább van esélye túlélni.
6/21 anonim válasza:
7/21 anonim válasza:
Ez általában még nem halálos adag, de mindenképpen mentőt érdemes lenne hívni.
9/21 A kérdező kommentje:
Bevittek gyomormosasra! Tenyleg bevette! Nem tudni pontosan mennyit.
2022. márc. 14. 23:22
10/21 anonim válasza:
Én csak 100 at vettem be. Nem is szóltam senkinek, és mentőt se hívtam. 2 napból utána semmire nem emlékszem, de túl éltem. Ez volt a leggagagyibb kísérletem gyógyszerrel. Azóta volt már amibe tényleg majdnem belehaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!