Mit tudnátok tanácsolni?
Nagyim (80) folyamatosan kotekszik anyukammal. Olyanokat mond neki ami nagyon serto.Regen nem volt ilyen. Anyukám otthon van vele ápolásin.
Nagyim covidos volt tavaly. KB. anya hozta vissza az életbe. Etetni kellett mert annyira gyenge volt, és pelenkazni is.
Mostanában annyira elfajultak a dolgok, hogy anya mindennap attól fél hogy aznap vajon mit fog kapni tőle.
Sűrűn felmegy anyukám vernyomasa és rosszul lesz. Féltem őt. Én sajnos messze vagyok tole.
Van valami ötletetek? Miket tanacsolnatok anyukámnak? Ki fog készülni nagyi miatt.

Ő már nem fog megváltozni, és nem fogja belátni, hogy milyen.
Anyukádnak kellene elhatárolódnia, nem kéne magát föláldozni a rosszindulatú nagymama miatt. Itt csak ő tud cselekedni.

Úgy hogy ha allítólag ápolásra szorul, akkor nem tud kimenni a szobájából. Ha meg ki tud memni, akkor nem szorul ápolásra.
Anyukád menjen el dolgozni.
Igen, nincs ágyhoz kotve. Random rosszullétek miatt kellett ápolásin maradnia anyának vele.
Kerettel járkál, bár nehezkesen

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!