Ha a családban generációk óta öröklődnek a durva mentális betegségek, akkor mit kezdjen magával az ember? Hogy ne őrüljön bele?
Ezek nem genetikailag öröklődnek, hanem egymást traumatizálják a családtagok.
Nincs olyan család, ahol mindenki normális lenne, általában a többség bolond. Ha ez vigasztal. Én nem nagyon tudok ismerősi körben se olyat, akinek ne lenne legalább az egyik szülője bántalmazó.
Olyan, hogy "öröklődő mentális betegség" - ilyen nem létezik.
Az létezik, hogy a gyerek leutánozza már kiskorában a szülők viselkedését. Pl. apuka makacs természetű, gyerek leutánozza és ő is makacskodik. Szülők kiabálnak egymással, marják egymást, gyerek ezt is hamar leutánozza és ha gond van, ő is kiveri a balhét, mert ezt látta otthon a probléma kezelésére.
Ez a "mentális betegséges" baromság csak a semmirekellő undormány hitvány orvosbűnözők találmánya, akik abból élősködnek, hogy kitalálnak mindenkire minden légből kapott jelzőt, és el akarják hitetni veled hogy egy abnormális selejt vagy, és csak akkor nem leszel az, ha bedrogoztatod magad mindenféle placebóval, amiből a gyógyszermaffia éves szinte százmilliárdokat profitál, lévén ez a legjövedelmezőbb iparág a világon.
Hidd el, az égvilágon nincs semmi baj veled, csak egyszerűen egy született panaszkodó családba születtél, akik soha semmiben nem látják a jót, csak azt hogy minden szar, ha hétfő van, az a baj, ha kislány születik az a baj, ha túl meleg/hideg van az a baj, ha bemegy túlórázni az a baj, ha nem megy be az a baj...
ez nem magyarázat,kezdened kell magaddal valamit.
Ez épp olyan mint apám alkoholista volt mindig és is az legyek mert ő az volt?
Egy Frászt!Igyekszem egy jobb,tiszta életet folytatni és átgondolni,hohy ő mit ronthatott el amiből nekem érdemes tanulnom,hogy ne olyan életem legyen min neki volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!