A háború miatt borzasztóan szorongok. Hogy nyugodjak meg?
Eddig is féltem tőle. Itt élünk Szabolcs megyében. Közel van Ukrajna.
Viszont mióta az atomháborúról szólnak a hírek, szó szerint gyomorgörcsöm van. Ma nem tudtam a munkámra se figyelni, mert szorongok. Nem tudok aludni, mert attól tartok, mi van ha éjszaka ér minket ez a borzalom. Nem akarok meghalni, szó szerint rettegek. Nincs kedvem tévézni, zenét hallgatni, nevetni...
Ez az oldal is tele van ezzel, meg minden más is, bárhol nézelődök a neten. Nem lehet kikerülni.
Hogy nyugodjak meg? Tudom ez beteges.
A Covid miatt miért nem aggódsz?
100ezer ember jött, akikről nem tudjuk, hogy oltottak vagy sem. Maszkot sem hordanak. De te vedd fel a 3. oltást.
ha Putyin még jobban bekattan.
---- bocs, de nem ő kezdte, ő csak új szintre emelte.
itt azt írják, hogy
"Vlagyimir Putyin szóvivője megerősítette: az orosz elnök odaküld egy megbízottat, hogy tárgyaljon. Putyin szerint Kijev a békés rendezést előirányzó genfi megállapodás megvalósításának az utolsó reményét is szétzúzza azzal, hogy hadműveletet indított a kelet-ukrajnai oroszbarát erők ellen."
Van egy ismerősöm, aki a háború kezdete óta teljesen bepánikolt. Annyit írt pénteken, hogy el akar költözni a nyugati határhoz, mert nem akarja, hogy ilyen helyzetben nőjenek fel a gyerekei itt. Egyik gyereke ovis, másik bölcsis. Az ismerősömnek jó állása van itt Nyíregyen, van saját lakásuk. Tényleg jól élnek. Ma kerestem, de nem is válaszolt. Nem csodálkoznék ha már költöznének. :(
De ha nálunk is háború lenne, gondolom nem csak Szabolcs megyében zajlana... Úgyhogy én nem tudom mi a jó döntés.
Ez a valóság: [link]
A hozzászólások is jók:
"Magyarként félek az AF-től, hogy tehetséges, jól képzett, naprakész, mentálisan stabil amerikai politikusok akarnak megmenteni minket az oroszoktól."
Mikor ébredtek fel? Ugyanúgy hazudnak, mint a Covidnál. Miért viselkedne másként a média?
Ukrajnában is az USA provokált, Kínát is ő hergeli.
És ha a Mackó odavág, akkor a mackót hibáztatjuk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!