Miért szenved az ember minden nap? Mikor lesz vége ennek, vagy soha?
Figyelt kérdés
Miert kell szenvedni a múlttól, a betegségtől, mérgező emberektől,munkahely, folyamatos pénz keresés, hajtás, idegesség. és mindentől ami csak szenvedést okoz, boldog vagyok részben de mindig történik olyan dolog ami rossz lesz, mikor lesz vége?2019. dec. 1. 22:18
1/12 anonim válasza:
Olyan, hogy minden tökéletes, olyan senkinek sincs.
2/12 anonim válasza:
A szenvedésnek akkor van vége, amikor egy kör lezárul: általában ez egyenlő egy élet végével. A szenvedésre azt mondják általában, hogy megnemesíti a lelket - kivéve az értelmetlen, hosszú, kilúgozó szenvedést, ami csak megnyomorítja.
3/12 A kérdező kommentje:
Nekem az egész életem egy szenvedés volt, most is az. Szüleim meghaltak, rossz a pot szülőkkel, évek óta olyan betegségbem küzdök amire még nem jöttek rá hogy micsoda... Nem hiszem el hogy csak szenvedés az élet
2019. dec. 1. 22:23
4/12 A kérdező kommentje:
Sosem tudok boldog lenni
2019. dec. 1. 22:23
5/12 A kérdező kommentje:
Folyamatosan csak vertek... Most jött ez a betegség... Meg egyéb más... :(
2019. dec. 1. 22:24
6/12 A kérdező kommentje:
19 éves vagyok, tényleg jobb lesz? Gyerekvállalás, munka, tanulás, álmatlanság ez boldoggá teszi az embereket?
2019. dec. 1. 22:25
7/12 A kérdező kommentje:
Boldogság tényleg csak egy pillanatnyi érzés? A szomorúság miert, örökös?
2019. dec. 1. 22:26
8/12 meszike91 válasza:
Szerintem a boldogsághoz egy csomó dolgot le kel szarni, mert ha az ember foglalkozik velük akkor sose lesz boldog.
9/12 anonim válasza:
Könyv : 12 szabaly az élethez, avagy hogyan kerüld el a káoszt
Nekem Segített
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!