Mihez kezdjek ezen a ponton?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Egy 25 éves srác vagyok. Egész életemben szenvedtem. Mindig én voltam a kicsi mindenhol. Már általános iskolában kezdődött a kínszenvedés, amikor láttam, hogy más fiúk sokkal-sokkal vastagabbak, mint én, szélesebbek, teljesen máshogy néztek ki. Olyan sokat szorongtam emiatt, hogy még a legnagyobb nyárban sem mászkáltam rövidnadrágban. Gimiben ez a szorongás már odáig fajult, hogy csak hosszú ujjú pólóban voltam hajlandó mászkálni. Reménykedtem, hogy a pubertás beköszöntével javulni fog a helyzet, de csak rosszabb lett. A hangom nem változott meg úgy, mint más fiúknak. Borotválkozni sem kezdtem el, szó szerint semmit nem éreztem meg a pubertásból azon kívül, hogy magasabb lettem és voltak pattanásaim. Már gyerekkorom óta küszködök gyakori fejfájással, amit mind a mai napig nem sikerült kezelni hatásosan. Ez szintén tovább nehezített mindent. Már kezdtünk gyanakodni, hogy lehetséges valami hormonális probléma áll a háttérben, így vizsgálatokra mentünk. Minden normális volt. A hangom és az alkatom miatt a fiútársadalom kizárt magából, ezt gyakran explicit is éreztették velem. Ez nagyon megviselt. Érettségi után akarták a szüleim, hogy edzek, de mivel egy kis faluban laktunk, ahol semmilyen sportlehetőség nem volt, így ez elmaradt. Aztán egyetemre elkerültem városra, ahol már volt lehetőségem edzőterembe menni, de mivel féltem a sérülésektől, személyi edzőt fogadtam. Ezt csak rövid ideig tudtuk finanszírozni, aztán egyedül próbálkoztam. Annyira szégyelltem magam minden egyes alkalommal amikor mentem, hogy gyakran nem is ettem előtte jóformán semmit, emiatt alig bírtam 20 percnél tovább edzeni. Pár hónap múlva abba is hagytam. Aztán a hangom és alkatom miatt egyáltalán nem mertem lányokhoz közeledni. Végig kellett néznem, ahogy szinte az összes csoporttársam már párkapcsolatban él, sokan összeköltöztek, vannak akik már össze is házasodtak és gyerekük is van. Iszonyúan elmagányosodtam emellett. Múltkorában gondoltam egyet és felregisztráltam társkeresőre, mivel mindenki csak azt hajtotta, hogy ha nem lépek valamit, örökké egyedül maradok. Beszélgettünk is egy lánnyal, aztán találkozó is lett belőle amitől már nagyon féltem. Iszonyú szégyennel mentem el a találkozóra. Abszolút nem éreztem magam férfinak, a lány pedig totál ledöbbent, hogy egyáltalán nem ilyennek képzelt el kép alapján. Be se ültünk sehova, egy gyors minden jót után el is viharoztunk mindketten. Utána hazajöttem és csak ültem. Egy könnycsepp sem csordult ki a szememen, csak néztem magam elé és hallgattam. Aztán ráálltam a mérlegre, 2 nap alig evés után 53 kilót mutatott. 176 centi vagyok. Kérem, hogy akinek lenne kedve beszélgetni az írjon. Jó lenne, ha Pesten élnél. Olyan jó lenne valakivel ezt megbeszélni. Nem tudom, mihez kezdjek.2022. febr. 26. 19:17
1/13 anonim válasza:
Szerintem ez inkább szól az önértékelésedről, az önmagad elfogadásáról mint arról hogy valójában nem néznél ki jól. Oké, sovány vagy, rendben. Egyébként saját testsúlyos edzést bárhol lehet csinálni. Ha szeretnél a külsődön változtatni, táplálkozással és mozgással tehetsz érte. De leginkább próbálj meg másképp tekinteni magadra. Oké vagy, úgy ahogy kinézel, ne menj részletekbe, ha jó fej vagy, okos, vagy magabiztos, vicces vagy érdekes, kedves, - az vonzó lehet más számára. Az a sárm.
2/13 A kérdező kommentje:
Ja, csak 25 évesen egyedül ez nem fog menni. De köszi.
2022. febr. 28. 16:41
3/13 anonim válasza:
Ez hülyeség. Tudom higy bántásnak hangzik es annak is veszed valószínű pedig nem azért írom. Beketemetkeztél az önsajnálatba. És az ember épphogy akorral kezdi elfogadni magát.
A lány valószínű a viselkedésed miatt lépett le. Ha nem is tetszettek neki élőbnen (gondolom fényképet küldtél előtte neki) akkor még mindig lehettetek volna haverok.
4/13 A kérdező kommentje:
"A lány valószínű a viselkedésed miatt lépett le."
milyen viselkedés? Volt egy köszönés, egy mizu és azonnal mondta hogy oké ő most lelép. Hagyjuk már MINDIG ezt a "csakis te lehetsz a hibás" hozzáállást.
2022. márc. 1. 11:54
5/13 anonim válasza:
Nem szokott tudatosulni az a sebzett madár póz, amiből elnézést kérő tekintettel, sietve és csendben odaköszönsz, attól még ez az első benyomás. Ha egy mindegy mi lesz érzésből jövő fényes mosoly az ünnepi keret az üdvözléseden, az azért máshova tud vezetni eléggé.
6/13 A kérdező kommentje:
Oké, te ott voltál láttad hogy mi volt. Rendben. Elmentek a francba.
2022. márc. 1. 12:12
7/13 anonim válasza:
Csak tippelek nyilván, hogy te is ahhoz a 99%-hoz tartozol, aki ez a "falábam van, lőjetek" viselkedéssel vívja ki az extrém borult sorsot.
8/13 A kérdező kommentje:
Na, akkor ha szeretnél a saját szemeddel és füleddel meggyőződni róla, akkor ma 17 óra BP kálvin tér és megnézhetsz. Ha nem, akkor hagyj a kib4szott pszichológus szövegeléssel ugyanis nem-ér-de-kel
2022. márc. 1. 12:41
9/13 anonim válasza:
Linkelhetnél képet magadról úgy hogy a fejed nem látszik.
10/13 anonim válasza:
Félreértettem, azt hittem legalább beszélgettek. Ez iszonyat bunkóság volt a lánytol, akkor is ha nem tetszettek neki. De nem változtat a tényen hogy azzal hogy ostorozod magad az látszik rajtad, a személyiségeden is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!