Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Senkit nem érdekelne. Miért...

Senkit nem érdekelne. Miért folytassam?

Figyelt kérdés

Már képtelen vagyok bármit is csinálni. Csak egész nap ülök a besötétített szobámban, csak várom hogy véget tudjak vetni ennek. Az életem közben romokban a semmittevés miatt és ebből nincs kiút, mindent elrontottam. Nem bírok tovább (így) élni. Nem szeretném folytatni. Nincs aki segíthetne, egyedül maradtam, nincs senkim. Nincs munkám, nincs pénzem, nincs végzettségem, nincs támogató családom, nincsenek barátaim, nincs semmim. A semmiből már nem tudok kihozni valamit, főleg ilyen állapotban nem. Eddig a félretett pénzemből éltem (vegetáltam) így, már az is elfogyott. Én rontottam el, tudom. De nem értem hogyan kerültem ide, egyszercsak azon kaptam magam hogy nincs már semmim és már nem is szeretném hogy legyen. Csak véget akarok vetni ennek. Egy átlagos ember életét éltem, mi történt? Nem tudom. Nem történt semmi rossz, csak minden összeomlott, szép lassan. Komolyan, nem tudom az okát, nem értem, össze vagyok zavarodva teljesen. Az egész eddigi életemről nagyon halvány emlékeim vannak. Nem tudom hogy ki vagyok már és mintha halott lennék, de nem vágyom másra minthogy tényleg az legyek. Már

emberi kapcsolataim sincsenek, de egyedül ebből kijönni lehetetlen. A legjobb ebben hogy senkinek sem fogok hiányozni. Amióta mindenkivel megszüntettem a kapcsolatot, mintha tényleg megszűntem volna létezni, senkit nem érdekelek, elfelejtettek. Se egy telefonszám, se közösségi média, nem létezek. Ismerőst utoljára fél éve láttam, nem vette senki észre hogy valami nincs rendben.

2022. febr. 25. 23:46
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
72%

17# 00:40-kor kijönni az elsötétített szobából :DDD

Persze, értem, csak mosolyogtam egyet.

2022. febr. 26. 00:56
 22/33 A kérdező kommentje:
Nem az életemmel van bajom, hanem a létezésemmel
2022. febr. 26. 01:00
 23/33 A kérdező kommentje:
00:54 megpróbálom
2022. febr. 26. 01:04
 24/33 anonim ***** válasza:
22# értettem igen. Mondjuk az életed se Marcié aki Hevesen lakik, de azt toronyjavítás után te fogod megoldani. Így-úgy-valahogy. Az orvos nem is az életedet javítja meg, hanem téged. Most rendesen elromlott a toronyban valami, ilyenkor toronyjavítóhoz érdemes elmenni. Erre biztatlak.
2022. febr. 26. 01:07
 25/33 A kérdező kommentje:
Nem fog összejönni. Nem tudok aludni, így valószínűleg a holnapi napot is teljesen átalszom.
2022. febr. 26. 01:12
 26/33 A kérdező kommentje:
Meg egyébként sincs semmi értelme, mert nem szeretnék élni, ami azt jelenti hogy nem szeretnék jobban lenni sem, ami azért van mert semminek nincs értelme
2022. febr. 26. 01:14
 27/33 A kérdező kommentje:
Miért nincs semminek értelme? Miért nem számít semmi? Akkor miért éljünk?
2022. febr. 26. 01:14
 28/33 anonim ***** válasza:
Ha semmi nem számít, akkor akár meg is próbálhatod. A szobában ülés nem igazán vált be, nem igaz? Ügyeletes orvost meg mindig találsz a Nyírőben. Egy jó barátomon is segítettek most tavasszal, előtte 5 évig (!) nem lépett ki a lakásból, öngyilkossági kísérlettel került be végül. Mostanra normalizálódóban lévő élete van.
2022. febr. 26. 03:13
 29/33 anonim ***** válasza:
72%

Fejezd be a hisztit és az önsajnálatot és fogadd meg amit tanácsolnak és menj el orvoshoz.

Azzal hogy ülsz vagy éppen fekszel a szobádba és ostromlod magad nem változtat semmim. Ne irkáld hogy nincs értelme semminek

2022. febr. 26. 09:16
 30/33 anonim ***** válasza:
Valóban úgy van, hogy semminek semmi értelme. Az embernek viszont az a dolga, hogy csináljon értelmet saját életének. Ha sötétben ülsz, az csak fokozza a depressziót, tessék kimenni a napfényre vagy erős fényű lámpa mellett tevékenykedni. Amit te megcsinálsz, azt más úgyse csinálta volna meg.
2022. febr. 26. 10:02
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!