Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A sírhatnék kerülget az ukrán...

A sírhatnék kerülget az ukrán helyzet miatt, hogyan nyugodjak le?

Figyelt kérdés
Nem messze élek az ukrán határtól, Nyíregyházán. Eléggé megvisel a dolog. Nem tudom, jobb nem olvasni a híreket, és nem tudni mi történik, vagy tudni mi történik és megvisel. Bár az utóbbival szerintem elkéstem. Pszichológiai irodalmat nem igazán találtam. Aki tudja hogy lehet ebben a helyzetben lenyugodni írja meg. Lehet túlságosan empatikus vagyok

2022. febr. 25. 13:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
43%
Dehogy kerülget a sírhatnék, ne kábítsd már saját magad. Vagy ha mégis, akkor tényleg javasolt a pszichológus, mert nyilván mélyebben gyökerezik a probléma. Más közelmúltban történt események miatt is a sírás kerülget és ennyire készen vagy? Például a teljesség igénye nélkül a 10.kommentben említett események miatt? Ha igen, amit kétlek, tényleg irány a pszichológus. Ha nem, ami valószínűbb, akkor lásd q 10.komment utolsó mondatát, magam sem fejezhettem volna ki jobban.
2022. febr. 26. 13:30
 12/16 A kérdező kommentje:
Ugy latszik itt mindenki hulye 🤯
2022. febr. 27. 00:25
 13/16 anonim ***** válasza:
55%
Csak te vagy helikopter 🙂
2022. febr. 27. 08:04
 14/16 anonim ***** válasza:
41%

Én is kiakadtam. Ez, hogy fordulhat elő a mai világban?!

Tiszta barbarizmus. Ahogy néztem az aluljáróba kényszerülő ukránokat tiszta fura érzés fogott el... Spániellel egy nő, másik a kisbabájával... Papagáj kalitkában... Putyinról készült régi filmet is nézve, ahogy küzdősportol, ki van fenve...

Hogy jön ezekhez a képekhez'középkori háború, gyilkolás, rombolás... Egy bizonyos életszínvonalon ez hiányzik embereknek?! Hogy lehet ezek után magával rendben, aki másokat megöl?! Undorító.

2022. febr. 28. 00:11
 15/16 anonim ***** válasza:
Engem is. Az lenne a legjobb, ha csak azok játszanák ezt le egy mezőn, akik ezt akarták. Küzdjenek meg egymással, ahogy kedvük tartja,végezzék ki egymást, ahogy megérdemlik, de olyanokat bevenni ebbe, akik ebben nem akarnak részt venni, az erőszak, és gyilkosság. Ebből bárki kijöhet győztesen, ami most van?! Undorítóak egyesek.
2022. febr. 28. 00:22
 16/16 anonim válasza:
67%

Ahelyett hogy boldog lennél hogy a magyarellenes ukránok végre megkapják a magukét

Ennek csak örülni lehet

2022. márc. 1. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!