Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Öngyilkos lett, bűntudatom...

Öngyilkos lett, bűntudatom van. Hogyan tegyem túl magam rajta?

Figyelt kérdés
Még decemberben kiírtam egy öngyilkossággal kapcsolatos kérdést, kaptam rá egy választ, egy nő írta akinek tinédzser gyerekei vannak és a férje bántalmazta. A válaszban leírta hogy már megvan az időpontja. Beszéltem vele privátban üzenetekben, azt is elmondta nekem hogyan fogja megtenni és pontosan mikor. Próbáltam lebeszélni, minden tőlem telhetőt megtettem de nem sikerült. Ezután töröltem a fiókomat, reménykedtem hogy mégsem teszi meg. Most kíváncsi voltam hogy mi a helyzet vele, megkerestem a kérdést ami alatt válaszolt, próbáltam üzenetet küldeni neki, viszont törölte a fiókját. Nagyon erősen bűntudatom van amiatt, hogy nem segítettem rajta. Hogyan menthettem volna meg? 😭

2022. febr. 22. 18:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Ne vádold magad, nem tettel semmi rosszat. Aki akarja úgy is megteszi, ahogy itt is írták. Nem rajtad múlt, hidd el.
2022. febr. 22. 21:06
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem biztos, hogy öngyilkos lett. Az, hogy törölte a fiókját, nem jelent semmit, egyszer én is megtettem, "hirtelen felindulásból", aminek semmi köze nem volt a mentális állapotomhoz.
2022. febr. 22. 21:39
 13/16 A kérdező kommentje:
Rendben, azért hadd gyászoljak még egy kicsit. 😔
2022. febr. 22. 21:46
 14/16 anonim ***** válasza:
33%
Tegnap 233-an haltak meg ovidban Magyarországon. Gyászold őket, ők nem akartak meghalni.
2022. febr. 22. 21:57
 15/16 anonim válasza:
0%

Kedves kérdező!

Van akinek ez nyújt örömöt, hogy másokat így átb*szhat, hogy másoknak így okozhat érzelmi sebeket, még ISMERETLENÜL is!!!

Remélem már jobban vagy azóta, ne vedd magadra a történeket, mert sok minden lehet. Az is, hogy igaz a sztori de még él vagy kamu volt az egész..

A legtöbb öngyilkossággal fenyegetőző ember csak a figyelmet akarja magára felhívni, hogy bajban van.

2022. márc. 4. 17:43
 16/16 anonim ***** válasza:
72%
Nem hiszem, nekem apám évekig mondta és meg is tette, az emberek nem másokkal való kiba$zasból vagy viccből dobják el az életüket. Nem is értem, hogy gondolhatja ezt valaki.
2022. márc. 4. 18:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!