Szenvedtek valamilyen személyiségzavarban, vagy van olyan ismerősötök, aki diagnosztizált mentális beteg?
Az előttem lévő válaszolónak üzenem, h tényleg te is 10+ éve benne vagy? 😱 Úristen...akárcsak én...
30 éves vagyok és kb 17 éves koromban kezdett el "burjánzani", de csak az utóbbi pár évben kezdtek el a tünetek jelentősen, látványosan felerősödni bennem, de a magja már gyerekkoromban el lett vetve...17 éves koromtól olyan 5-6 éven keresztül ez csak ott "szunnyadt" bennem, jól voltam, majd 2016 -tól kezdve kezdtem egyre lejjebb csúszni és immár 6. éve érzem úgy h mélyebbre és mélyebbre kerülök, sokszor az őrület szélén állva, nem jobban leszek, csak szarabbul és megyek tönkre pszichésen, lelkileg, már csak emberi roncsként funkcionálva míg a halál el nem ragad.
Barátkoznátok mentális beteg emberrel? Amúgy szerintem én autista vagyok, érzelmi analfabéta.
Mentálisan beteg, autista, vagy skizofrén embereket hol vesznek fel dolgozni?
Miért vélitek egyáltalán nem hasznosnak a válaszomat?!? 🤨 Csak őszinte voltam.
Kár, h ez valakinek nem gyere be. Nem kitaláltam azt a sok sallangot és nem is magam diagnosztizáltam, hozzáteszem 😒
Hogy hol vesznek fel mentálisan sérült stb embereket dolgozni? Ott, ahová minket, megváltozott munkaképességűeket alkalmaznak.
Menj be a helyi munkaügyi központba és érdeklődj 😊
Ezt úgy hívják köznyelven h "rehab(ilitációs) munka) és minden olyan ember végezheti, akinek elbírálják a kérelmét h rokkant és/vagy egészségkárosult és szeretné magát leszázalékoltatni, amihez jogosult, feltéve, ha tudja igazolni, h valóban egészségkárosodott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!