Kialakulhat szorongás amiatt,hogy meghíztam és azóta ostorozom magam minden nap ?
120 kg voltam,közel 50 kilót adtam le, tényleg szép és siekeres voltam.
Aztán elkerültem egy munkahelyre ahol túl nagy volt a stressz és mindig csokival , sütivel vigasztaltam magam.Aztan elkezdtem tavaly év elején látványosan hízni,amiért állandóan bántottam magam,ha tükörbe néztem csak rosszat mondtam,sosem dicsértem magam, sőt inkább csak szidtam hogy hogy lehetek ilyen undorító ronda
A sok pasi is eltűnt mellőlem,nem volt udvarlóm,így az estéket is lassan egy éve egyedül töltöm és egyre inkább szorongok és néhány napja pánik rohamom is volt.Zárkózott lettem és tegnap is csak vízért ugrottam le a botlba itthoni ruhában és rendesen szégyelltem magam hogy nézek ki mikor megláttam mennyien vannak a botlba én pedig így nézek ki .
Összefügg ez ?
Lehet valóban ez a szorongás emiatt ?
7#
Köszönöm a tanácsod,voltam orvosnál,IR nagyon durván,úgyhogy 2 napja tanulom és gyakorlom a 160 grammos diétát,kaptam gyógyszert és most nézelődök,hogy vajon milyen sport férne bele a munkám mellett. és persze ami érdekelne is ;) igyekszem most nagyon oda figyelni, szívből és nem muszájból csinálni !
8#
Ez anyuval nagyon bonyolult,mérgező jártam anno orvoshoz emiatt aztán sok sok évre rendeződött is minden.
Már nem emlékszem te ajánlottad-e a könyveket,de már beszereztem az egyiket,köszönöm.
Fentebb írtam,hogy közben kiderült a jelentős IR így arra diétázok,és éppen keresem a megfelelő sportot is.
Nagyon rendbe kell tegyem az életem.
Szívesen beszélnèk veled privátban,ha nem lennék a terhedre, természetesen nem nyavajogni szeretnék :-P
#9 De te nő vagy? Mert ott jobban lehet másodlagosabb szempont a "csomagolás" (a külső). Egy pasinak nem feltétlen "szépnek lenije" külsőre.
Nekem fontos a csomagolás és az is mit takar belül. Nyilván ha üres a doboz és vagy nincsenek benne szép dolgok mit sem ér a csomagolás.
13# igen nő vagyok !
Nyilván nagyon fontos a külső,de ha mondjuk a jóképű pasival nem tudok beszélgetni,nem tud megnevettetni vagy akár a kémia nem működik akkor mindegy hogy néz ki.
De a pasik igencsak a külsőre mennek ez jogos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!