Öngyilkossági kísérlet után van még esély teljes értékű, egészséges életet élni, vagy ez már rányomja a bélyeget a továbbiakra?
Figyelt kérdés
2022. febr. 19. 01:33
1/8 anonim válasza:
Persze, hogy lehet. Jó szakember kell hozzá meg elhatározás. Kívülállóknak meg nem kell róla beszámolni. Dobd ki az életedből azt, ami mérgez!
2/8 anonim válasza:
Persze. Csak javítanod kell azon, ami szar.
3/8 anonim válasza:
Persze, csak ki kell kerülni a pszichiátria rendszeréből + egészséges, kiegyensúlyozott életet élni. Nagyon elcsodálkoznál, ha tudnád, hogy hány embernek volt kísérlete életében. A legtöbb ki se tudódik. Amikor pl szerelmi csalódás után a férfi halálra akarja magát inni, a nők meg "kicsit" több nyugtatót vesznek be az előírtnál. Vagy rejtélyes balesetek, amikor senki más nem volt az úton, de a szomorú tini mégis fának csapódott, csak megúszta. Stb, stb. Másnap nagyon szégyellik magukat az emberek, és kamuznak, vagy hümmögnek valamit. " Nem emlékszem...izé..talán egy sün rohant át az úton."
4/8 anonim válasza:
Ha maradandó fizikai sérülést nem szenvedtél el, akkor szerintem igen. De van olyan ismerősöm, aki épp emiatt lett mozgássérült, és mégis egész jó életet él.
6/8 anonim válasza:
Ha élsz még, akkor minden esélyed megvan rá, hogy sikerüljön. Ha már meghaltál volna, akkor lehetne mondani, hogy nem sikerült.
7/8 anonim válasza:
Sajnos eddig nekem sem sikerült,
8/8 Franklin Clinton válasza:
Én nem lettem megbélyegezve, mindenki várt haza és vissza a városomba. De ennek ellenére nem tudok már az lenni, mint aki voltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!