Ha valaki sokáig nem követi a vágyait, csak szorong meg frusztrálja magát, akkor azok a vágyak örökre eltűnnek és ezzel eltűnhet belőle az életenergia?
Figyelt kérdés
Pl. ha valaki csak vágyik a párkapcsolatra és a szexre, de önértékelési zavarok vagy más miatt nem képes rá, és így nő fel, akkor eltűnhet teljesen a libidója és az örömérzete?2022. febr. 16. 15:30
11/15 anonim válasza:
Hát de ember, akkor haladj, küzdj, dolgoz magadon. Ha kitartó vagy biztosan összejön majd valami. De akkor ne csak fantáziálj róla, hanem csinálj is valamit. Járj el mittudomén terápiákra, pszichológushoz, vagy ahová csak kell. Nem muszáj elengedni, de akkor következetesen haladj a célod felé...
12/15 A kérdező kommentje:
Mit gondoltok, eddig nem próbáltam?!
2022. febr. 16. 16:32
15/15 A kérdező kommentje:
Többféle terápiás módszert. Azóta megtudtam, hogy amiben vagyok, azt elég nehéz kezelni. Most meg nem tudom finanszírozni a további terápiát.
2022. febr. 16. 16:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!