Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Antidepresszáns utáni visszaee...

Antidepresszáns utáni visszaeesés?

Figyelt kérdés
Már vagy 5 hónapja szedem,egyre jobban voltam tőle,elmúlt a szorongás,de most pár hete észrevettem hogy kezdek jobban szorongani ugynazokban a szituációkban mint előtte,és a kedvem is rosszabb emiatt....decemberben voltam utoljára pszichiáternél,holnap után megyek megint....Volt már így valaki ?

2022. febr. 15. 23:40
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Elofordul hogy egy gyogyszer bevalik eg, ideig aztan megszokja a szervezet es mar nem hat ugy, mondjuknaltalaban ehhez par ev kell hogy ilyen eloforduljon, majd a doki megmondja mit csinalj, vagy emeli az adagot vagy masik gyogyszert ir fel
2022. febr. 16. 00:00
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm remélem csak egy átmeneti állapot...
2022. febr. 16. 01:40
 3/8 anonim ***** válasza:
Azóta valami változás?
2022. márc. 29. 21:45
 4/8 A kérdező kommentje:
A pszichiáter szerint maradjon még a megszokott adag,mert szerinte oka van hogy jobban szorongok,barátom pár hónapra külföldre megy dolgozni,így amiket eddig együtt oldottunk meg,így minden rám marad,és félek a helyzettől,így jobban szorongok..Na de akkor mi lesz ha elmegy?🤔Az sem megoldás ha több nyugtatót szedek.😐
2022. ápr. 1. 05:21
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
És miért nem emeltek az adagon?
2022. ápr. 1. 14:46
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Mármint oké, hogy oka van, hogy jobban szorongsz, de akkor ennyi erővel akinek oka van öngyilkosnak lenni, az legyen öngyilkos…? Szerintem ez elég rossz felfogás.
2022. ápr. 1. 14:47
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, még mindig én vagyok.:D Szerintem nem ártana pszichoterápiára is járnod. Azt együtt szokták ajánlani a gyógyszerrel, mert így igazából ha abbahagynád a gyógyszert, ugyanolyan sz*rul lennél. Ez meg segíthetne a problémádon a gyógyszer mellett is. Én pl tb alapon járok csoportos terápiára gyógyszer mellett, ez is egy opció, ha pl nem lenne pénzed eljárni magánba
2022. ápr. 1. 14:50
 8/8 A kérdező kommentje:

A pszihoterápiát is elkezdtem mellette,csak eddig 1x voltam még,mert mikor mentem volna a következő időpontra elmaradt a rendelés,aztán beteg voltam,és mindíg tolódott.Nem tudom miért nem emelt az adagon ,gondolom még vár..De már pár hónapja szedem a gyógyszereket,és még mindíg vannak szorongásos tüneteim

.Ennek nem kellett volna elmúlnia? Ha abbahagyom a gyógyszert,tudom hogy visszatér majd a pánik,na de még teljesen el sem múlt.

2022. ápr. 8. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!