Merevedési zavart okozó antidepresszáns milyen hatással van egy párkapcsolatra?
Figyelt kérdés
2022. febr. 14. 09:29
1/7 anonim válasza:
Maga a depresszió szerintem sokkal negatívabb hatással van a kapcsolatra... Már ha nem csak a szexre épült eddig az egész.
2/7 anonim válasza:
1# szex nélkül a legtöbb kapcsolat megszűnne, szóval ezt nem becsüln3m le ennyire.
Kérdező azért a hosszútávú szed3ssel, vigyázz. Egyszer nekem is írtak fel, de olvasva h valakik impotensek lettek tőle, illetve a gyógyyszer leírásában a gyártó is módosította a potencia zavart impotenciáea mint mellékhatás, én be se szedtem.
3/7 anonim válasza:
2es
10 év alatt szedtem 4 féle antidepresszqnst brintellix,scippa,sertralin, remeron és minden nap szexelek férfiként a párommal. És 5 perc alatt elelvezek
De az igaz hogy sokkenti a nemi vágyat
6/7 A kérdező kommentje:
#3 hogy lehet csökkenő vággyal naponta szexelni?
2022. febr. 15. 06:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!